Utolsó bejelentkezés

Már biztosan nem fogok a szülés előtt többet írni, ezért most egy gyors helyzetjelentés.
Pénteken eltörtem egy jénai tálat és mindkét kezemen elvágtam a mutatóujjamat. Terhes nő a 9. hónapban=béna kacsa; tavaly 3 borospoharat törtem össze. Iszonyúan vérzett, de szerencsére azért nem történt nagy baj, és a legnagyobb szerencse, hogy Pirinkó még aludt, és nem is ébredt fel a csörömpölésre. Azért elmentünk a sebészetre, de csak bekötöztek, és kaptam egy sebragasztót. Így most elég béna vagyok, alig tudok fürdeni stb., de mindig van segítségem.
Kedden voltam orvosnál, egy ujjnyira nyitva a méhszáj. Szombatig még pihennem kell, utána betöltöm a 37. hetet úgyhogy szülhetek. Egyelőre csak délutánonként és hajnalban vannak jóslóim. Pirinkóval pont egy héttel a szülés előtt kezdődtek, most szombat óta vannak, úgyhogy lehet hogy tényleg szombati gyerek lesz Dini is.
A pocakom hatalmas, már nagyon szeretném "letenni".
Pirinkó pedig szeretné, ha egyfolytában sétálgatnék vele a lakásban, folyton húz, és nagyon be tud dühödni, ha nem megyek. De egyébként sokat eljátszik egyedül, és persze egy egyévestől nem várhatom, hogy órákig ücsörögjön és játsszon egy sarokban. Pirinkótól pláne nem várhatok ilyet.
Megint elkaptunk valami takonykórt, szívjuk-fújjuk egyfolytában mindhárman, de már javulunk. Remélem a szülésig mindenki meggyógyul.
Egyébként minden készen áll Dini fogadására, ma kivasaljuk és feltesszük a falvédőket is, az ágyikót még vasárnap összeraktuk. Pirinkó nézegeti, de sehogy sem tudja/akarja felfogni, hogy anya pocakjának minek ágyikó. A kisruhák, ágyneműk szépen kimosva, kivasalva sorakoznak a polcon. Jó lenne előre tudni a napot és az órát, de hát ez van. Várunk...

Megjegyzések

  1. Marica! Nagyon sokat vagytok az eszembe, Pirinkó is olyan pirinkó még és mindjárt nagy testvér lesz! Ó Istenem, nagyon szorítok, hogy ügyesen és gyorsan megszülessen Dini és repülhessetek haza a nővérkéjéhez! Vigyázz magadra ám! Persze hogy ügyetlen az ember, amikor a hasa hatalmas és az esze másutt jár!
    Puszi Mónika és a gyerekek

    VálaszTörlés
  2. Nagyon sokat gondolok Rátok!Szorítok nektek ,hogy gyors ,problémamentes szülésed legyen!Sok erőt ,kitartást kívánok !Vigyázzatok magatokra nagyon!
    Puszi:Reni és Peti

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kiköltöztettük

Eltelt egy év?