Dénes egy éves!

Ez van, Öregszünk :-) Dinike szombaton egyéves lett. Ennek örömére elmentünk Apa dolgozójába Mikulásozni. Jó hangos volt a műsor, de Dinóka így is elaludt, mire megérkezett a nagyszakállú. Nem is értem, más gyerekei nem délben esznek, alszanak? Mert az enyémek már nagyon éhesek, fáradtak voltak. Piroska szerencsére hősiesen kitartott, egy cseppet sem félt, és ahogy megjött a Mikulás ő rögtön a nyomába eredt, és felment utána a színpadra, nem is tágított, amíg meg nem kapta a "jajándékot" :-) Aztán az autóban hazafelé elaludt, de mikor hazaértünk felébredt, és annyira pörgött, hogy aznap már nem aludt napközben, persze este nem kellett ringatni. Dinikét is lefárasztották a hétvégi események, szombaton és vasárnap is aludt, csak egyszer kelt fel, de éjfél előtt, és aztán aludt reggelig. No de a szülinapról akartam írni. Már régen volt együtt így a család, mint most vasárnap :-) Eljött mind a négy nagyszülő, a Dédi, a húgaim és a Szilárd húga is. Piroska szokás szerint élvezte a nagy nyüzsit, de szerencsére már Dini is kezdi jól érezni magát ezeken a családi bulikon. Bár délelőtt picit elfáradt, félóra szunyókálás elég volt neki. Nagyon sok játékot kapott, túl sokat is, így egy részét eltesszük majd, és karácsonykor újra elővesszük neki :-) A legnagyobb ajándék egy zenélő, csörgő, izgő-mozgó, villogó, tologatható járássegítő. Ezen percenként összevesznek, mert Piroska babakocsinak és mentőautónak akarja használni, és meg akarja tanítani Dininek, hogy mivel hogyan kell játszani :-) Dinike meg néha megunja, és elmegy rózsaszín pónikat rágcsálni, ami természetesen nem tetszik a nővérének, és ismét kitör a botrány. Szóval itt a rengeteg játék, de mindig ugyanaz kell nekik. Nagyon várom már, hogy elérjenek abba a korba, amikor majd közös játékot kapnak, mondjuk társast, amivel mi is játszhatunk :-)
A tortát Judit csinálta, tej- és tojásmentes, mégis finom volt, alig maradt belőle. Dinike szereti a marcipánt, mert szinte az egészet ő ette meg, azért kicsit segítettem neki, nehogy megfájduljon a pocakja.

Megjegyzések

  1. Gratulálunk Dininek! Várjuk a képeket!

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot Dininek! Hihetetlen, hogy már el is telt egy év! :-)

    VálaszTörlés
  3. igyekszem a képekkel :-) Köszönjük a gratulációkat, és valóban hihetetlen, bár ha ránézek, nagyon is valóságosan rosszcsontosan egyéves :-)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kiköltöztettük

Eltelt egy év?