Hernyócsalád

Dinike sem kúszik. Éppúgy hernyó-módra közlekedik, mint a nővére egy évvel ezelőtt. Felnyomja a popóját, négykézláb áll, ringatózik, majd nagy lendülettel előre veti magát, aztán kezdi elölről. Közben nagyokat sikogat, néha pedig pihenésképpen szopizza kicsit az ujját. Mi pedig szurkolunk neki, Piroska különösen lelkes, és természetesen utánozza. Most éppen azt élvezi, hogy nyikorog a tenyere a parkettán, eddig még csak a szőnyegen közlekedett, ez most teljesen új dolog :-)

Dénes fiunk egyébként elmúlt fél éves! 8 kiló, 69 centi, majdnem kint vannak az alsó metszői, ügyes, okos, bájos kisfiú.
Cicin kívül ezeket eszi: krumpli, répa, sütőtök, alma, őszibarack, meggy, és ma kapott először salátafőzeléket is. Mindent, de mindent szeret, iszonyatos étvágya van, úgyhogy mától bevezetem a napi két főzeléket, és lassan husit is kap majd. Szerencsére a pincénk tele van bébikajával, de azért néha főzicskézek is neki, szokja az itthoni ízeket is. De mint mondtam, nem válogatós, mindegy mit tolok a szájába, csak: "adjad már, adjad már!"
A tejfehérje érzékenysége miatt nehéz dolgom van, de azért próbálom úgy csinálni, hogy ne három, csak kétfélét kelljen főznöm, illetve magamnak rendelek néha, egy olyan cégtől, akik kifejezetten táplálékallergiásoknak is főznek, és kifizethető a menüjük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eltelt egy év?

Kiköltöztettük