Szülinapos nagylányom




Piroska tegnap két éves lett. Hihetetlen! Vasárnap ünnepeltünk, szűk családi körben. Már nagyon várta a tortát, amit ezúton is köszönünk Lacinak, az öcsémnek, mert fantasztikusan finom és szép is volt. Piroska három szeletet is evett belőle, persze nem egyszerre. Legjobban a cukorvirágok tetszettek neki, azokat módszeresen leszedegette, és mind ő ette meg. A marcipánt még mindig nem szereti, de nem baj, mert én meg még mindig nagyon szeretem :-)
A tortán kívül kapott még: kirakós könyvet, fakirakót (ugye kitaláljátok mi most a kedvenc játéka?), színes ceruzákat, krétákat, teáskészletet (egész nap teázunk, kávézunk, de most már a húslevest is abban főzi :-), és egy székmagasító párnát, hogy végre együtt tudjunk enni, mert két etetőszék sehogy sem fér el a hatalmas nappali-ebédlőnkben :-)



A gyertyákat háromszor is elfújta.



A cukorvirágok :-)



Finom, csokis.



Dinike elaludt a tortázásra, de délelőtt még ő is ünnepelt.

Megjegyzések

  1. Boldog Szülinapot Pirinkó! Csak a szőküléséről maradtam le- mikor lett ilyen világos a hajuk?:)) Gyönyörűek!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Dinié, ahogy elment a babahaj, rögtön szöszke lett, és rengeteg van neki :-) Pirinkóét most szívta ki a nap. De Apjuké is szöszkés volt, most meg szinte fekete, úgyhogy szerintem előbb-utóbb bebarnulnak...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kiköltöztettük

Végre!