Nyár van, nyár!

Ezt vártam tavaly szeptember óta. Igaz, hogy a telet is szeretem, de most bőven kijutott belőle. Az előző hónapok undorító esőiből viszont már nagyon-nagyon elegem volt.
Most jó meleg van. Pirinkó egy szál bodyban szuszog az ágyában, a pelenkák szépen röpködnek a lengedező szélben a kertben, én pedig köpködöm a meggymagot. Igaz, hogy az eddigi időjárás miatt kevés és drága idén a gyümölcs, de ennyi azért még belefér.
Ha még melegebb lesz, veszünk Pirinkónak egy kis, felfújhatós medencét, és abban fog(unk) hűsölni. Az a szerencse, hogy a nappalinkat beárnyékolja egy hatalmas vadgesztenyefa, így itt nagyon jó az idő.
Sajna még egy hétig hordanom kell a bokarögzítőt, ami azzal jár, hogy csak edzőcipőt és nadrágot tudok felvenni. Mégis örülök a melegnek, kimostam az összes nyári ruhámat, és persze Pirinkónak is előszedtem a kollekciót. Annyira jó kis rucik vannak közte, csak sajnos van, ami már nem jó rá.
Mert ő egy kis zabagép. Bár most kevesebbet eszik, és a mai sóska nem igazán nyerte meg a tetszését, de az is lehet, hogy csak fáradt volt kanalazni. A tápszert ugyanis behabzsolta mindet, aztán pedig szépen elaludt. Majd este újra próbálkozom a sóskával, ha akkor sem megy, akkor azt is kihúzzuk a listáról. Lehet, hogy a savanykás ízeket nem kedveli, mert a paradicsomos krumpli a másik "kedvence". Tegnap viszont megevett egy jó nagy adag brokkolit. Volt is utána lövöldözés a pelusban. Most, hogy már nem szopizik, igyekszem sokszor megkínálni innivalóval. Általában meg is iszik egy nap 150-200 ml folyadékot, ami legtöbbször bébiital felhígítva vagy babatea.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kiköltöztettük

Eltelt egy év?